Ingen kommentar
MediaCreeper

Information

This article was written on 11 apr 2011, and is filled under (meta), Hugskott, Om boken.

Current post is tagged

, , ,

På gång i april

 

Byggarbetsplats - foto: Johannes Jansson/norden.org

Foto: Johannes Jansson/norden.org

Eftersom det har varit lite lågt med uppdateringar den senaste veckan tänkte jag bara skriva ihop ett metainlägg om vad som är på gång här på Ingen kommentar.

Kapitel 4: Systemens utformning – en inventering

(Ett utkast av) kapitel 4 under utveckling och kommer förhoppningsvis upp innan helgen. Det handlar om kommentarssystemens utformning och är i stort en inventering av vilka olika designer som finns och vilka delar de utgörs av.

Varför börja med kapitel 4 istället för kap. 1?

Well, för att det är det som jag har mest underlag för i och med att det (liksom kapitel 5) kommer baseras mycket på min uppsats och alltså inte är en helt ny text. Dock är den översatt, omformulerad och utökad med mer info.

Nakna kommentarer

Inspirerad av CSS Naked Day kommer jag göra en genomgång av hur några av de populäraste sociala siterna och mediasidorm med kommentarsfunktion står sig när de är avklädda – går det att följa konversationen utan CSS?

Det är m.a.o. ett stort tillgänglighetstest på gång!

Anonym kommentering

En text om möjligheten till anonym kommentering på webben. Funderingar om för- och nackdelar beroende av siters olika ändamål, effekter av att ta bort anonymitet och även det motsatta – att designa för att förhindra identifiering, m.m.

Detta (och förmodligen även en sitemässig förändring) är helt enkelt sånt vi har att se fram emot under april månad. Det ska bli skitkul!

Kommentarer inaktiverade.