Ingen kommentar
MediaCreeper

Länkspam? / Link spam?

(non-swedish speaking visitors: please use the google translate bar to the right)

En del av er som besöker Ingen kommentar har kommit hit via backtacks och pingar från mig till era sidor och detta utan att ni diskuterat kommentarsfält ö.h.t.

Dessa pingningar görs inte för att driva trafik hit, utan enbart för att jag gärna använder de exempel som hittas på nätet – i bloggar, forum, artiklar o.s.v. – och om jag använder dig som exempel är det ju trevligt om du vet om det och kan läsa det beröm eller de förslag på förbättringar som ges.

Eftersom ämnet här ofta skiljer sig från ämnet i det kommentarssystem som studeras blir det alltså en del konstiga inlänkar från mitt håll, men jag tror och hoppas att det är till hjälp även för er.

Vänlig hälsning / André